LinuxNasıl yapılırPleskWeb Hosting

Narweb WordPress Hosting paketi nasıl kurulur?

WordPress hosting hizmetini, günümüzde basit bir blogdan, karmaşık eticaret sistemlerine kadar bir çok websitesinin arkasında görmek mümkün. Elbette bunda WordPress’in esnek ve modüler yapı da olmasının da büyük önemi var. WordPress ile yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlı demek çokta yanlış olmayacaktır.

WordPress Hosting kurulumuna başlayalım

Bu bağlamda müşterilerin ihtiyaçları genelde WordPress kurmak ve sonrasında bunu yönetmek şeklinde olabiliyor. Narweb, şu anda kullanmakta olduğu Plesk hosting kontrol panel altyapısı ile bu yükü sizin üzerinizden almakta ve tüm süreci kolaylıkla yönetmenizi sağlamaktadır. Özellikle WordPress’in kendisinin, eklentilerinin ve temalarının güncellenmesi çoğu zaman ciddi takip edilmesi gereken bir işe dönüşebiliyor. Bu güncellemeleri yapmadığınızda ise güvenlik açıklarından faydalanan saldırganlar sitenizi hackleyebiliyorlar. Narweb WordPress Hosting hizmetinde ise bu güncellemeler otomatik olarak takip edilerek size gösteriliyor.

Narweb websitesinde WordPress Hosting hizmetini satın aldığınızda sizin için kurulacak olan hosting hizmeti Linux sunucular üzerinde SSD diskler ile hızlandırılmış ve optimize edilmiş bir yapı üzerinden size sunulacaktır. Burada Plesk kontroli panelinde sadece bir iki küçük işlem yaparak WordPress kurulumunu yapabilirsiniz. Panel tamamen Türkçe ve kullanımı oldukça kolaydır. Tüm bu bilgileri hızlıca verdikten sonra size kısaca Narweb’den aldığınız WordPress Hosting paketinizi nasıl kurabileceğinizi ve yönetebileceğinizi ekran görüntüleri ile hızlıca göstermek istiyorum.

Eğer henüz Narweb’den hosting almadıysanız, buradaki yazımıza bakabilirsiniz.

Yazımız bir önceki yazının devamı niteliğinde olacağı için ilk olarak yukarıdaki yazıyı takip edip sonra aşağıdaki adımlar ile devam edebilirsiniz.

Plesk hosting kontrol paneline giriş yaptığınızda yukarıdaki ekranı göreceksiniz. Sonrasında bu ekrandan WordPress kur butonuna tıklayın.

Wordpress Hosting Kurulumu

WordPress Hosting Kurulumdan Sonrası

Kurulum adımında girmiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifresi ile WordPress kurulumunuz tamamlanmış olacak. Daha sonrasında bu kullanıcı adı ve şifre ile https://alanadi.com/wp-admin/ adresinden yönetim paneline giriş yaparak WordPress kurulumunuzu yönetmeye başlayabilirsiniz.

Burada seçmiş olduğumuz E-Commerce pack sayesinde WordPress üzerinde eticaret için gerekli olan bazı eklentiler de otomatik olarak kurulmuş oluyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda burada farklı seçenekler ile kurarak WordPress hosting hizmetinizi şekillendirmiş olacaksınız.

Eğer WordPress yönetimi konusunda yeterince bilginiz yok ve kendi websitenizi yapmak istiyorsanız bu konuda Youtube üzerinde birçok açıklayıcı video bulmanız mümkün. Bu durumda siteniz üzerinde direkt işlemlere başlamadan önce bu tip kaynaklara göz atmanız sonrasında sorun yaşamamanız adına yararınıza olacaktır. Ayrıca internet üzerindeki çeşitli ücretsiz eğitimleri de takip edebilirsiniz.

Narweb üzerinden hemen WordPress Hosting paketi satın almak için hemen tıklayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir